Skeeleren

De skeelertraining heeft als doel de schaatsconditie en schaatstechniek te onderhouden in de zomermaanden. De trainingsvormen zijn daarom vergelijkbaar met die op het ijs, wat ervoor zorgt dat het voor elk niveau een goede voorbereiding is op het schaatsseizoen. Voor beginners en gevorderden is het de ideale mogelijkheid om goed te leren skeeleren en techniek bij te schaven.

Locatie

De skeelertraining wordt iedere maandag in het zomerseizoen gegeven op de UTrack.

Materiaal

Het dragen van een helm is op deze training verplicht. Verdere bescherming is niet verplicht, maar wordt sterk aanbevolen, zeker als je nog beginner bent. Heb je geen helm, maar wil je wel meetrainen? Dan kun je van ons een helm lenen. Verder hebben we een beperkt aantal leenskeelers tot onze beschikking.

Voor informatie over de training of andere gerelateerde zaken kun je altijd mailen naar de sportcommissaris van de Skeuvel. Ook is het mogelijk om skeelers te huren. De eerste twee keer kun je deze gratis proberen, daarna kun je ze huren voor 4,50 per keer. Er zijn skeelers in verschillende maten beschikbaar. Stuur een mailtje naar de secretaris van de Skeuvel als je skeelers wilt huren.

Mocht om de een of andere reden een training niet door kunnen gaan dan zal dit door de trainer of het bestuur bekend worden gemaakt via het gastenboek of een mededeling op de site.

Wielercommissie zegt op 25-02-20:

Attentie wielrenners!
Morgen is het Wielerwoensdag en opent de inschrijving voor de Ardennen! ...

> Meer