Sponsoren

 

Al sinds 2015 is Clafis Ingenieus de hoofdsponsor van D.S.V. de Skeuvel. Zij maken het mogelijk om de verenigingskleding betaalbaar te houden voor alle studenten die lid zijn van de Skeuvel. Hun bedrijfsnaam kunt u dan ook overal terugvinden binnen de Skeuvel, zoals bijvoorbeeld op al onze seizoenkleding, schaatstrainingshesjes en als advertentie in ons clubblad de IJsco.

Daarnaast onderhouden wij een goede band met Clafis Ingenieus door een jaarlijkse activiteit met de werknemers en de leden van onze vereniging. Verder zijn wij erg blij met de mogelijkheden die Clafis Ingenieus ons biedt, zowel voor persoonlijke als sportieve ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan aangeboden stageplekken bij Clafis Ingenieus en uitjes naar grote schaatstoernooien in Thialf.

 

 

 

Hyro Sport Enschede is de schaatswinkel die gevestigd is in IJsbaan Twente. Wij hebben als studentenschaatsvereniging D.S.V. de Skeuvel altijd een goede band gehad met Hyro Sports Enschede, deze band hebben wij versterkt met een mooie sponsorovereenkomst. Hierbij maakt Hyro Sports Enschede het voor leden van de Skeuvel mogelijk om kleding voor een fatsoenlijke prijs te kopen en voor proefleden om goedkoop schaatsen te huren. 

Het logo van Hyro Sports Enschede is te zien op onze kleding en Hyro Sports Enschede heeft een advertentie in ons clubblad de IJsco. Tevens sponsort Hyro Sports Enschede veel toenooien die georganiseerd worden door de Skeuvel, waardoor Hyro Sports Enschede ook bij onze evenementen goed vertegenwoordigd is. 

 

 

 

EVO Skate heeft D.S.V. de Skeuvel een grote dienst bewezen door 10 paar nieuwe EVO skeelers van goede kwaliteit aan de vereniging te doneren. Deze skeelers bieden onze vereniging een mooie mogelijkheid om de Skeuvel te promoten onder potentiƫle leden op evenementen zoals de Kick-In, de introductieperiode van Universiteit Twente. Ook bieden de skeelers voor huidige leden een laagdrempelige toegang tot skeeleren. Als dank hiervoor is EVO Skate zichtbaar op onze clubkleding en met een advertentie in het clubblad de IJsco.

 

 

Wielercommissie zegt op 25-02-20:

Attentie wielrenners!
Morgen is het Wielerwoensdag en opent de inschrijving voor de Ardennen! ...

> Meer